Giriş Kayıt
Suhail Kafity

Suhail Kafity


Sesler

Suhail Kafity, sesler.

Harold ve Kumar (2004), (2004) Gazap Ateşi (2004), (2004) Büyük Hazine (2004), (2005) Aşk Doktoru (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Suhail Kafitty | Suhail F. Kafity
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Çeşitli    
2013 Belgesel Sesler 7.1 1,113

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sesler 6.9 636,764

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sesler 6.1 141,970

The Answer Man
2009 Komedi Sesler 6.4 6,084

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Sesler 5.5 175,161

Apokalipto
2006 Aksiyon Sesler 7.8 267,612
2006 Komedi Sesler 6.0 21,565

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 74,334

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sesler 6.9 334,760

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Sesler 5.9 84,426

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sesler 6.6 274,595

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sesler 6.9 282,209

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Sesler 5.8 66,305

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Sesler 7.7 303,507

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 170,564

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sesler 6.0 33,720

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sesler 5.6 56,983

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sesler 6.6 203,772

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Sesler 5.8 38,723

Beni Unutma
2002 Komedi Sesler 6.2 94,145

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Sesler 5.6 42,787

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 133,862

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sesler 5.3 136,491
2001 Dram Sesler 2.2 20,642
2001 Aksiyon Sesler 6.1 289,662

Şeytan Kadın
2001 Komedi Sesler 5.9 36,436

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sesler 7.8 182,208

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.7 99,859

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 243,213
2000 Komedi Sesler 6.8 29,824

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Sesler 5.9 112,649

İkili Oyun
1999 Suç Sesler 6.8 80,787

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Sesler 7.3 211,230

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sesler 5.1 65,801
1998 Aksiyon Sesler 6.7 365,198
1998 Komedi Sesler 6.9 1,456

Kızıl Köşe
1997 Suç Sesler 6.3 14,823

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.8 68,476
1997 Aksiyon Sesler 6.8 254,007
1997 Aksiyon Sesler 5.5 23,691

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 289,688
1996 Komedi Sesler 6.2 6,378

Kırık Ok
1996 Aksiyon Sesler 6.0 84,925

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Sesler 7.3 92,377

Richie Rich
1994 Komedi Sesler 5.3 57,353
1994 Komedi Sesler 6.5 951

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Sesler 6.5 87,884

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Sesler 6.7 68,284

Hokus Pokus
1993 Komedi Sesler 6.8 79,220

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sesler 5.9 56,037
1993 Dram Sesler 6.8 14,544

Jennifer 8
1992 Suç Sesler 6.3 13,912

Kaptan Ron
1992 Macera Sesler 5.7 19,019

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 92,721

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sesler 7.2 63,766

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sesler 6.7 43,702

Tabu
1990 Aksiyon Sesler 5.9 17,757
1990 Animasyon Sesler 6.9 33,177

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Sesler 6.9 22,943
1986 Komedi Sesler 5.4 487
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019