Giriş Kayıt
Roman Kachanov

Roman Kachanov (72)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Roman Abelevich Kachanov, 25 Şubat 1921 Smolensk, Smolensk uyezd, Smolensk Governorate, RSFSR [bugünkü Smolensk Oblast, Rusya] doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Cheburashka (1972) yapımıyla biliniyor.

Roman Kachanov, 04 Mart 1993 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roman Abelevich Kachanov
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 04 Mart 1993
Doğum Yeri: Smolensk, Smolensk uyezd, Smolensk Governorate, RSFSR [bugünkü Smolensk Oblast, Rusya]
Diğer Bir İsmi: R. Kachanov
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Animasyon Yapımcı 6.0 21
1985 64 Animasyon Senarist 7.1 15
1982 61 Animasyon Senarist 7.0 11
1981 60 Macera Yönetmen 8.1 2,127
1974 53 Animasyon Senarist 7.4 609
1974 53 Yönetmen
Senarist
7.8 843
1972 51 Yönetmen
Senarist
8.0 1,739
1972 51 Animasyon Yönetmen 7.0 47
1969 48 Yönetmen
Senarist
7.9 1,507
1967 46 Animasyon Yönetmen 7.8 398
1960 39 Animasyon Yönetmen 6.9 38
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,283) Supernatural (3,363) Star Trek: Discovery (2,408) The Flash (2,262) Into the Badlands (1,717) The Big Bang Theory (1,683) Arrow (1,635) Vikings (1,403) American Gods (1,265) This Is Us (1,257)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019