Giriş Kayıt
Paula Lynn Kaatz

Paula Lynn Kaatz (67)


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Paula Lynn Kaatz, 19 Ocak 1946 doğumlu kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Yeşil Yol (1999), The Adventures of Brisco County Jr. (1993), Özel Korumam (1980), Kırık Kalpler Geçidi (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Paula Lynn Kaatz, 03 Mayıs 2013 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1946
Ölüm Tarihi: 03 Mayıs 2013
Diğer Bir İsmi: Paula Kaatz | Paula L. Katz
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şehrin Adamı
2006 60 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 7,184
2003 57 Suç Kostüm Bölümü 6.6 20,266
2002 56 Dram Kostüm Bölümü 6.1 154

Yeşil Yol
1999 53 Suç Kostüm Bölümü 8.6 996,499
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.3 7,072
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
8.2 2,301
1988 42 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 211

Özel Korumam
1980 34 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 7,903
1979 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 9,105
1978 32 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.3 5,408
1977 Macera Kostüm Bölümü 7.2 233

Kırık Kalpler Geçidi
1975 29 Gizem Kostüm Bölümü 6.8 5,694
1974 28 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 6,656
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019