Giriş Kayıt
Sabine Kaack

Sabine Kaack (60)


Oyuncu

Sabine Kaack, 20 Şubat 1959 Neumünster, Schleswig-Holstein, Almanya doğumlu oyuncu.

"Da kommt Kalle" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1959
Doğum Yeri: Neumünster, Schleswig-Holstein, Almanya
Diğer Bir İsmi: Sabine Kaak
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 40 Aksiyon Oyuncu 7.6 8,809
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1989 30 Komedi Oyuncu 6.0 54
1988 29 Suç Oyuncu 7.2 710
1987 Oyuncu 5.9 27
1985 Dram Oyuncu 5.1 629
1981 Suç Oyuncu 6.5 583
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1977 Suç Oyuncu 6.3 527
1967 Suç Oyuncu 7.5 150
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019