Giriş Kayıt
Lennart Jähkel

Lennart Jähkel (62)


Oyuncu, Müzisyen

Lennart Jähkel, 27 Eylül 1956 Piteå, Norrbottens län, İsveç doğumlu oyuncu, müzisyen.

Cennetin Müziği (2004), Jägarna (1996), Saklı Çocuk (2013), Fuck Up (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1956
Doğum Yeri: Piteå, Norrbottens län, İsveç
Burcu: Terazi
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Oyuncu 6.3 201
2015 59 Dram Oyuncu 6.4 165
2015 59 Komedi Oyuncu 4.7 655

Cesur Tavşanın Sihirli Macerası
2014 58 Animasyon Oyuncu 6.1 629
2013 57 Suç Oyuncu 5.9 609
2013 57 Suç Oyuncu 5.9 706
2013 57 Suç Oyuncu 5.8 569

Saklı Çocuk
2013 57 Suç Oyuncu 6.0 1,584
2013 57 Suç Oyuncu 5.9 568
2012 56 Suç Oyuncu 5.5 690
2012 56 Dram Oyuncu 5.9 749
2012 56 Suç Müzik 6.8 1,008
2011 55 Animasyon Oyuncu 5.5 468

Cennetin Müziği
2004 48 Komedi Oyuncu 7.6 15,284
2004 48 Komedi Oyuncu 6.5 4,892

Mutfak Hikayeleri
2003 47 Komedi Oyuncu 7.3 7,693
2000 44 Komedi Oyuncu 5.4 682
1997 41 Suç Oyuncu 6.1 553
1996 40 Suç Oyuncu 7.1 7,068
1992 News Oyuncu 4.5 279
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019