Giriş Kayıt
Tove Jystrup

Tove Jystrup


Editör, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Tove Jystrup, editör, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Pusher (1996), Kralın Oyunu (2004), Nordkraft (2005), Sanık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aching Hearts
2009 Dram Editorial Department 6.5 785
2007 Komedi Editorial Department 5.6 641

Oda 205
2007 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 1,319
2006 Dram Editorial Department 6.5 735

Sabun Köpüğü
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,763

Karanlık
2005 Dram Editorial Department 6.8 2,416
2005 Gerilim Editorial Department 5.4 285

Çinli
2005 Dram Editorial Department 7.1 1,497
2005 Suç Editorial Department 6.9 2,462

Sanık
2005 Dram Editorial Department 7.0 1,841

Babylon Disease
2004 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 611

Kralın Oyunu
2004 Gerilim Editorial Department 7.4 3,971
2004 Dram Editorial Department 6.8 673
2004 Dram Editorial Department 5.1 142

Yeniden Sev Beni
2003 Dram Editorial Department 7.4 6,680
2003 Dram Editorial Department 5.6 462
2003 Aksiyon Editorial Department 6.3 2,815

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
5.5 7,514
2003 Komedi Editorial Department 5.9 855
2003 Komedi Editorial Department 6.3 620

Midsummer
2003 Dram Editorial Department 5.8 2,176

Bir Aşk Hikayesi
2001 Dram Editorial Department 6.9 882
2001 Komedi Editorial Department 5.6 562
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 1,827
2000 Aile Editorial Department 6.1 483

Bank
2000 Dram Editorial Department 7.6 3,639
2000 Komedi Editorial Department 6.7 1,372
2000 Suç Çeşitli 7.7 615
1999 Komedi Editorial Department 6.9 3,703
1997 Belgesel 6.2 332
1997 Gerilim Editorial Department 4.3 375
1997 Aksiyon Editorial Department 5.3 208

Dalgaları Aşmak
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 55,220
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 966
1996 Suç Editorial Department 7.4 30,324
1996 Yapım Yöneticisi 6.0 328
1996 Aile Editorial Department 6.8 89
1995 Dram Editorial Department 6.0 85
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 202
1995 Dram Çeşitli 6.5 703
1995 Editorial Department 4.5 42

Krallık
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 8.3 15,723
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018