Giriş Kayıt
Tove Jystrup

Tove Jystrup


Editör, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Tove Jystrup, editör, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Pusher (1996), Kralın Oyunu (2004), Nordkraft (2005), Sanık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aching Hearts
2009 Dram Editorial Department 6.5 791
2007 Komedi Editorial Department 5.6 646

Oda 205
2007 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 1,325
2006 Dram Editorial Department 6.5 742

Sabun Köpüğü
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 1,771

Karanlık
2005 Dram Editorial Department 6.8 2,464
2005 Gerilim Editorial Department 5.4 285

Çinli
2005 Dram Editorial Department 7.1 1,504
2005 Suç Editorial Department 6.9 2,477

Sanık
2005 Dram Editorial Department 7.0 1,855

Babylon Disease
2004 Dram Yapım Yöneticisi 4.6 614

Kralın Oyunu
2004 Gerilim Editorial Department 7.3 4,010
2004 Dram Editorial Department 6.8 678
2004 Dram Editorial Department 5.1 142

Yeniden Sev Beni
2003 Dram Editorial Department 7.4 6,721
2003 Dram Editorial Department 5.6 465
2003 Aksiyon Editorial Department 6.3 2,846

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Görsel Efekt
5.5 7,576
2003 Komedi Editorial Department 5.9 857
2003 Komedi Editorial Department 6.3 623

Midsummer
2003 Dram Editorial Department 5.8 2,205

Bir Aşk Hikayesi
2001 Dram Editorial Department 6.9 890
2001 Komedi Editorial Department 5.6 618
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 1,857
2000 Aile Editorial Department 6.1 492

Bank
2000 Dram Editorial Department 7.6 3,665
2000 Komedi Editorial Department 6.7 1,373
2000 Suç Çeşitli 7.7 628
1999 Komedi Editorial Department 6.9 3,793
1997 Belgesel 6.2 334
1997 Gerilim Editorial Department 4.3 379
1997 Aksiyon Editorial Department 5.3 213

Dalgaları Aşmak
1996 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 55,961
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 979
1996 Suç Editorial Department 7.4 30,708
1996 Yapım Yöneticisi 6.0 330
1996 Aile Editorial Department 6.8 90
1995 Dram Editorial Department 6.0 85
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 227
1995 Dram Çeşitli 6.5 717
1995 Editorial Department 4.5 43

Krallık
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 8.3 15,904
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019