Giriş Kayıt
Gil Junger

Gil Junger (64)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Gil Junger, 07 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), If Only (2004), Jim'e Göre (2001), Greek (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Gilbert R. Junger | Gilbert Junger
Burcu: Akrep
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Noel Baba'nın Küçük Çırağı
2015 61 Aile Yönetmen 5.0 1,013
2015 61 Komedi Yönetmen 7.6 62
2014 Komedi Yönetmen 4.2 877

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 60 Komedi Senarist
Yönetmen
6.5 31
2013 59 Aksiyon Yönetmen 4.8 914
2013 Komedi Yönetmen 7.8 20,380

Genç Ruh
2011 57 Komedi Yönetmen 5.6 6,524
2010 Komedi Yönetmen 7.9 1,745
2010 56 Komedi Yönetmen 5.7 3,263

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 56 Komedi Yönetmen 5.5 12,207

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Yönetmen 7.3 11,256

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen
Çeşitli
7.4 5,328
2009 55 Komedi Yönetmen 6.4 6,485
2009 Komedi Yönetmen 6.2 162
2008 54 Aksiyon Yönetmen 5.0 4,421
2007 Komedi Yönetmen 7.3 421
2007 Komedi Yönetmen 7.6 22,650
2004 50 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 29,930
2003 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.6 4,369
2002 Komedi Yönetmen 7.1 2,945

Kara Şövalye
2001 47 Macera Yönetmen
Çeşitli
4.8 35,279

Jim'e Göre
2001 Komedi Yönetmen 6.4 32,101

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 45 Komedi Yönetmen
Oyuncu
7.3 267,604
1999 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.9 1,626
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,716
1997 Komedi Yönetmen 6.3 26,566
1997 Komedi Yönetmen 6.3 106
1994 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.1 4,671
1990 Komedi Yönetmen 6.0 6,019

Altın Kızlar
1985 Komedi Çeşitli 7.9 27,319
1977 Komedi Editorial Department
Çeşitli
8.2 5,328
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019