Giriş Kayıt
David S. Jung

David S. Jung (46)


Oyuncu

David S. Jung, 23 Aralık 1971 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Brooklyn Nine-Nine (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1971
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: David Jung
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Defteri
2017 46 Macera Oyuncu 4.6 61,305

Kahramanlar Takımı
2015 44 Animasyon Oyuncu 7.0 2,885
2013 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,266
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,620
2006 35 Belgesel Oyuncu 7.2 1,223
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 100,877
2000 29 Suç Oyuncu 6.3 5,936
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,499
1999 28 Aksiyon Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,088
Dizi Altyazıları
Shameless (2,615) The Sinner (2,260) Better Call Saul (1,936) A Discovery of Witches (1,544) Bodyguard (1,508) Castle Rock (1,299) La Casa de Papel (1,271) The 100 (1,214) Suits (1,053) Fear the Walking Dead (1,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018