Giriş Kayıt
Ryan Juggler

Ryan Juggler (44)


Sesler

Ryan Juggler, 03 Ekim 1974 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler.

Parched (2015), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Uçuş 7500 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1974
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ryan B. Juggler | Juggler
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Suç Sesler 7.3 40,730

Patron Bebek
2017 43 Animasyon Sesler 6.3 94,750

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Sesler 7.8 47,389

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Sesler 5.2 156,149

Grimsby Kardeşler
2016 42 Aksiyon Sesler 6.2 82,718
2015 41 Aksiyon Sesler 6.3 40,729
2015 41 Dram Sesler 7.6 4,175

Madagaskar Penguenleri
2014 40 Animasyon Sesler 6.7 72,916
2014 40 Aksiyon Sesler 7.6 384,335

Bizi Kötüden Koru
2014 40 Korku Sesler 6.2 64,056

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 40 Suç Sesler 6.5 141,368

Uçuş 7500
2014 40 Korku Sesler 4.9 13,695

Beyaz Saray Düştü
2013 39 Aksiyon Sesler 6.4 192,604

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 38 Dram Sesler 7.4 252,284

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 38 Aksiyon Sesler 6.8 313,137

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 37 Aksiyon Sesler 4.3 104,052

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 37 Aksiyon Sesler 5.8 167,384
2010 36 Dram Sesler 6.4 71,353
2009 35 Aksiyon Sesler 5.8 329,493

Kara Büyü
2009 35 Korku Sesler 6.6 177,657

Mahşerin Dört Atlısı
2009 35 Suç Sesler 5.6 20,652

Ölümcül Tuzak
2008 34 Dram Sesler 7.6 394,158

Ben Efsaneyim
2007 33 Dram Sesler 7.2 637,178

Zor Ölüm 4.0
2007 33 Aksiyon Sesler 7.1 372,079

Ninja Kaplumbağalar
2007 33 Animasyon Sesler 6.3 58,600

Zafer Bizimdir
2006 32 Dram Sesler 7.1 53,880

Üniversiteler Yarışıyor
2006 32 Komedi Sesler 6.7 20,668
2006 32 Suç Sesler 6.3 4,996

Ayrılık
2006 32 Komedi Sesler 5.8 117,570

Bay ve Bayan Smith
2005 31 Aksiyon Sesler 6.5 418,834

Garez
2004 30 Korku Sesler 5.9 131,669

Örümcek Adam 2
2004 30 Aksiyon Sesler 7.3 504,176

Boksun Kraliçesi
2004 30 Biyografi Sesler 5.3 6,469

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 30 Komedi Sesler 5.2 11,679
2003 29 Dram Sesler 5.3 41,163

Özel Tim
2003 29 Aksiyon Sesler 6.0 131,809
2003 29 Dram Sesler 6.2 73
2003 29 Suç Sesler 6.4 6,049

İsyan
2002 28 Aksiyon Sesler 7.5 296,954

Örümcek Adam
2002 28 Aksiyon Sesler 7.3 644,151

Akrep Kral
2002 28 Aksiyon Sesler 5.5 123,471

Babalar Takımı
2001 27 Komedi Sesler 5.7 2,004
2001 27 Dram Sesler 5.7 2,259
2001 27 Suç Sesler 5.2 432

Örümceğin Maskesi
2001 27 Aksiyon Sesler 6.3 69,110

Kutsanmış Çocuk
2000 26 Suç Sesler 5.1 13,316

Zirve Mücadelesi
2000 26 Dram Sesler 7.0 21,995

Vahşi Aşk
2000 26 Dram Sesler 5.8 12,439

Charlie'nin Melekleri
2000 26 Aksiyon Sesler 5.5 164,158

Hellraiser: Cehennem
2000 26 Suç Sesler 5.6 13,728
2000 26 Dram Sesler 7.0 2,847

Köpeğim Skip
2000 26 Dram Sesler 7.1 18,396

Ölümüne Kadar
1999 25 Komedi Sesler 5.4 11,082

Şapşal Kahramanlar
1999 25 Aksiyon Sesler 6.1 58,865

Masum Bir Katil
1998 24 Aksiyon Sesler 6.4 7,069

Sıra Bana Gelmeden
1998 24 Korku Sesler 5.6 19,496
1998 24 Bilim-Kurgu Sesler 5.3 1,786
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019