Giriş Kayıt
Ron Judkins

Ron Judkins


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Ron Judkins, sesler, oyuncu, yapımcı.

Battle Beyond the Stars (1980), Saturday the 14th (1981), Superstition (1982), Büyük Bela (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald Judkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aslan Kral
2019 Animasyon Sesler    
2016 Macera Sesler 6.4 67,425

Orman Çocuğu
2016 Macera Sesler 7.4 236,174
2015 Biyografi Sesler 7.4 30,907

Şef
2014 Komedi Sesler 7.3 169,769
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
5.9 109
2013 Oyuncu 7.4 2,998
2012 Biyografi Sesler 7.4 225,129

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sesler 7.3 199,349
2011 Dram 5.8 540

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sesler 6.2 384,407
2007 Dram Yapımcı 5.6 564

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sesler 6.5 380,605

Terminal
2004 Komedi Sesler 7.3 357,809
2003 Macera Sesler 6.9 60,569

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Sesler 8.1 694,823

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 129,388

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Sesler 7.7 461,127

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 270,497

Sapık
1998 Korku Sesler 4.6 42,022

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sesler 8.6 1,078,636
1997 Dram Sesler 7.3 64,921

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Sesler 6.5 335,819

Mucize
1996 Dram Sesler 6.4 70,038

Amerikan Sığırı
1996 Dram Sesler 5.7 3,193

Kongo
1995 Aksiyon Sesler 5.1 38,555

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sesler 6.5 28,107

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.0 40,066
1993 Macera Sesler 8.1 763,085

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 1,056,324

Oyuncaklar
1992 Komedi Sesler 5.0 28,859
1992 Komedi Sesler 6.5 19,589
1992 Dram Sesler 6.9 11,470

Kanca
1991 Macera Sesler 6.7 209,673

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Sesler 6.4 57,236
1989 Dram Sesler 6.2 4,154
1989 Suç Sesler 7.4 28,985

Çıplak Silah
1988 Komedi Sesler 7.6 133,682

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 93,357

Çağdaşlar
1988 Komedi Sesler 6.7 1,539
1988 Dram Sesler 6.7 5,136
1988 Komedi Sesler 4.6 218

Cennette Aşk
1987 Komedi Sesler 6.5 2,861

Büyük Bela
1985 Komedi Sesler 6.7 1,406

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 Komedi Sesler 7.4 47,585
1984 Komedi Sesler 6.8 2,346
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 626
1982 Korku Sesler 5.8 2,027
1982 Dram Sesler 5.9 439
1981 Komedi Sesler 4.6 2,894

Karanlığın İçinden
1980 Korku Sesler 5.2 1,239
1980 Aksiyon Sesler 5.5 6,648
1979 Korku Sesler 5.2 341
- Komedi Sesler    
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019