Giriş Kayıt
Ron Judkins

Ron Judkins


Sesler, Oyuncu, Yapımcı

Ron Judkins, sesler, oyuncu, yapımcı.

Battle Beyond the Stars (1980), Saturday the 14th (1981), Superstition (1982), Büyük Bela (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald Judkins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Sesler    
2016 Macera Sesler 6.4 65,883

Orman Çocuğu
2016 Macera Sesler 7.4 231,631
2015 Biyografi Sesler 7.4 30,447

Şef
2014 Komedi Sesler 7.3 168,060
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
5.9 109
2013 Oyuncu 7.4 2,976
2012 Biyografi Sesler 7.4 223,395

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sesler 7.3 197,715
2011 Dram 5.8 526

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sesler 6.2 379,514
2007 Dram Yapımcı 5.6 560

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sesler 6.5 377,094

Terminal
2004 Komedi Sesler 7.3 353,548
2003 Macera Sesler 6.9 60,070

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Sesler 8.1 682,661

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Sesler 7.3 127,861

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Sesler 7.7 456,534

Yapay Zeka
2001 Macera Sesler 7.1 268,608

Sapık
1998 Korku Sesler 4.6 41,630

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Sesler 8.6 1,062,489
1997 Dram Sesler 7.3 64,364

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Sesler 6.5 331,171

Mucize
1996 Dram Sesler 6.4 69,587

Amerikan Sığırı
1996 Dram Sesler 5.7 3,176

Kongo
1995 Aksiyon Sesler 5.1 38,323

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sesler 6.5 26,693

Bebek Firarda
1994 Macera Sesler 6.0 39,506
1993 Macera Sesler 8.1 753,271

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 1,040,511

Oyuncaklar
1992 Komedi Sesler 5.0 28,707
1992 Komedi Sesler 6.5 19,416
1992 Dram Sesler 6.9 11,383

Kanca
1991 Macera Sesler 6.7 207,612

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Sesler 6.4 56,746
1989 Dram Sesler 6.2 4,107
1989 Suç Sesler 7.4 28,738

Çıplak Silah
1988 Komedi Sesler 7.6 132,233

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 91,995

Çağdaşlar
1988 Komedi Sesler 6.7 1,526
1988 Dram Sesler 6.7 5,095
1988 Komedi Sesler 4.6 216

Cennette Aşk
1987 Komedi Sesler 6.5 2,838

Büyük Bela
1985 Komedi Sesler 6.7 1,367

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 Komedi Sesler 7.4 46,989
1984 Komedi Sesler 6.8 2,327
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 616
1982 Korku Sesler 5.8 2,014
1982 Dram Sesler 5.9 429
1981 Komedi Sesler 4.6 2,857

Karanlığın İçinden
1980 Korku Sesler 5.2 1,210
1980 Aksiyon Sesler 5.5 6,545
1979 Korku Sesler 5.2 336
- Komedi Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018