Giriş Kayıt
Christopher Judge

Christopher Judge (58)


Oyuncu, Senarist

Douglas Christopher Judge, 13 Ekim 1964 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

1995 yılının Ağustos ayında Margaret Judge ile evlendi. 16 yılın ardından 2011 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2011 yılının Aralık ayında Gianna Patton ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Geçidi SG-1 (1997), God of War (2018), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Douglas Christopher Judge
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1964
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Judge | D. Christopher Judge | Douglas Judge
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 54 Aksiyon Oyuncu 2.9 160
2018 Aksiyon Oyuncu 9.6 30,982
2018 54 Aksiyon Oyuncu 3.6 491
2017 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 233
2015 51 Dram Oyuncu 4.5 260
2015 51 Macera Oyuncu 6.7 48
2015 51 Aksiyon Oyuncu 4.0 13,139
2014 50 Aksiyon Oyuncu 2.7 766
2014 50 Suç Oyuncu 5.2 7,700
2014 50 Komedi Oyuncu 4.3 146
2014 50 Aile Oyuncu 4.5 209
2014 50 Aksiyon Oyuncu 2.6 3,290
2012 48 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,059

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 48 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,714,945
2011 47 Animasyon Oyuncu 5.4 4,367
2010 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 592
2009 45 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,084
2009 45 Macera Oyuncu 6.5 59,471

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 25,260

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.2 22,933
2007 43 Belgesel Oyuncu 8.1 228
2007 43 Komedi Oyuncu 6.7 3,689
2006 42 Belgesel Oyuncu 8.3 161
2005 41 Belgesel Oyuncu 8.1 106

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 68,021
2004 40 Belgesel Oyuncu 7.1 199
2003 39 Belgesel Oyuncu 8.0 211

Kar Köpekleri
2002 38 Macera Oyuncu 5.2 27,530
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 12,216
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,083

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu
Senarist
8.4 95,138
1997 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,456
1991 27 Komedi Oyuncu 5.3 6,781

Teldeki Kuş
1990 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 45,566

Dostluk Yemini
1990 26 Dram Oyuncu 6.5 5,793
1990 Suç Oyuncu 6.2 913

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 13,188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023