Giriş Kayıt
Jimmy Joyce

Jimmy Joyce (89)


Oyuncu

Jimmy Joyce, 23 Eylül 1921 Connecticut doğumlu oyuncu.

Asiklar (1968) yapımıyla biliniyor.

Jimmy Joyce, 15 Mart 2011 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 15 Mart 2011
Doğum Yeri: Connecticut
Diğer Bir İsmi: James Joyce
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açılış Gecesi
1977 56 Dram Oyuncu 8.1 5,926
1974 Komedi Oyuncu 8.6 3,350

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,212
1971 50 Komedi Oyuncu 7.5 2,887

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 22,637
1969 48 Komedi Oyuncu 6.4 616

Asiklar
1968 47 Dram Oyuncu 7.7 7,478
1968 47 Komedi Oyuncu 6.4 1,927

Ölüm Saçanlar
1964 43 Suç Oyuncu 7.1 4,945
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,854
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018