Giriş Kayıt
Brenda Joyce

Brenda Joyce (92)


Oyuncu

Betty Graffina Leabo, 25 Şubat 1917 Excelsior Springs, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Tarzan ve Amazonlar (1945), Tarzan and the Leopard Woman (1946), Tarzan ve Avcı Kadın (1947), The Rains Came (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Brenda Joyce, 04 Temmuz 2009 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Betty Graffina Leabo
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 04 Temmuz 2009
Doğum Yeri: Excelsior Springs, Missouri, ABD
Takma İsmi: Graftina
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 485
1948 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,825

Tarzan ve Avcı Kadın
1947 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,896
1946 29 Komedi Oyuncu 7.3 1,077
1946 29 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,065
1945 28 Gizem Oyuncu 6.1 416
1945 28 Suç Oyuncu 6.9 353

Tarzan ve Amazonlar
1945 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,181
1941 24 Komedi Oyuncu 6.0 12
1939 22 Macera Oyuncu 7.0 1,674
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,210) Game of Thrones (43,696) The Big Bang Theory (3,070) The 100 (2,510) The Blacklist (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Killing Eve (1,593) Vikings (1,576) Breaking Bad (1,428) Warrior (1,151)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019