Giriş Kayıt
Marcel Journet

Marcel Journet (74)


Oyuncu

Marcel Journet, 08 Ağustos 1895 Lyon, Rhône, Fransa doğumlu oyuncu.

Meçhul Bir Kadının Mektupları (1948) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1895
Doğum Yeri: Lyon, Rhône, Fransa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Yüzlü Casus
1966 71 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,862
1960 65 Komedi Oyuncu 6.2 102

İdam Sehpası
1958 63 Suç Oyuncu 8.0 17,493
1952 57 Dram Oyuncu 6.5 70
1951 56 Oyuncu 5.6 189
1949 54 Suç Oyuncu 5.5 16

Meçhul Bir Kadının Mektupları
1948 53 Dram Oyuncu 8.0 9,616
1948 53 Suç Oyuncu 7.2 487
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018