Giriş Kayıt
Corinne Jorry

Corinne Jorry


Kostüm Tasarımcısı

Corinne Jorry, kostüm tasarımcısı.

Üç Renk: Kırmızı (1994), Elveda Çocuklar (1987), Ayı (1988), Ayazda Bir Yürek (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corinne Corinne-Horlait | Corinne Jorry-Horlait
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 5,570

Komşu Kızı Odette
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,831
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 963
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,409

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 833
2000 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.8 551
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 161
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 413

Yalanların Rengi
1999 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,664

Şehvet Okulu
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,266

Hırsız ve Çırağı
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,660

Aile Bağları
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 3,587

Seremoni
1995 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 6,872
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 208

Üç Renk: Kırmızı
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 75,977

Cehennem
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,300

Ayazda Bir Yürek
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 7,332

Dünyanın Tüm Sabahları
1991 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.6 5,166
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,850
1990 Kostüm Tasarımcısı 6.7 209
1990 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 446

Ayı
1988 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.7 13,203

Bir Kadın Meselesi
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 2,721

Elveda Çocuklar
1987 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.1 24,909
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 150
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 495
1986 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.7 142
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 321
1985 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 330
1984 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 656
1983 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 3,807
1983 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.2 374
1980 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 591
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 309
1979 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,177
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 668

Savaş Kurbanları
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 2,634
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.6 2,265
1974 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,057
1974 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 4,746
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018