Giriş Kayıt
Corinne Jorry

Corinne Jorry


Kostüm Tasarımcısı

Corinne Jorry, kostüm tasarımcısı.

Üç Renk: Kırmızı (1994), Elveda Çocuklar (1987), Ayı (1988), Seremoni (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corinne Corinne-Horlait | Corinne Jorry-Horlait
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 5,981

Komşu Kızı Odette
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,016
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,024
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,526

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 956
2000 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.8 609
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 182
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 435

Yalanların Rengi
1999 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,839

Şehvet Okulu
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,371

Hırsız ve Çırağı
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,897

Aile Bağları
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 4,028

Seremoni
1995 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 8,468
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 221

Üç Renk: Kırmızı
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 77,655

Cehennem
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,620

Ayazda Bir Yürek
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 8,050

Dünyanın Tüm Sabahları
1991 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.6 5,798
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 3,209
1990 Kostüm Tasarımcısı 6.6 234
1990 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.1 504

Ayı
1988 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.7 14,899

Bir Kadın Meselesi
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 3,420

Elveda Çocuklar
1987 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 8.0 27,688
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 171
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 582
1986 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.7 168
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 446
1985 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 406
1984 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 751
1983 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,594
1983 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.0 425
1980 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 735
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 349
1979 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,423
1978 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 920

Savaş Kurbanları
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 3,181
1975 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.7 2,578
1974 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,795
1974 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 5,567
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019