Giriş Kayıt
Thomas Jordan

Thomas Jordan


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Thomas Jordan, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Animasyon 8.2 532,990

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.1 337,318

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.2 841,472

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 902,102

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 576,723

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 327,684

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Görsel Efekt 8.0 599,753

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Çeşitli
Görsel Efekt
8.1 863,861

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Görsel Efekt 8.1 736,185
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 29,672

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Görsel Efekt 7.9 467,439

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Görsel Efekt
Çeşitli
7.2 246,597
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019