Giriş Kayıt
Kelsey Jordan

Kelsey Jordan (31)


Oyuncu

Kelsey Jordan, 25 Kasım 1987 Duxbury, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Ben Kendim ve Sevgilim (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1987
Doğum Yeri: Duxbury, Massachusetts, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takıldım Sana
2003 16 Komedi Oyuncu 5.8 48,215

Alçak Adam
2001 14 Komedi Oyuncu 5.9 119,158
2001 14 Animasyon Oyuncu 6.3 28,917

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 13 Komedi Oyuncu 6.6 205,769

Raptiye
1996 9 Komedi Oyuncu 6.9 70,454
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018