Giriş Kayıt
John-Eliot Jordan

John-Eliot Jordan


Oyuncu

Duxbury, Massachusetts, USA, Duxbury, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Duxbury, Massachusetts, USA
Doğum Yeri: Duxbury, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: John E. Jordan | John Jordan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açık Çek
2011 Komedi Çeşitli 5.9 112,526

Aşk Kupası
2005 Komedi Oyuncu 6.2 39,635

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 48,359

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.9 119,598
2001 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 29,074

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Oyuncu 5.0 12,062

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.6 206,800

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu 7.1 271,238

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu 6.9 70,774
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019