Giriş Kayıt
James Carroll Jordan

James Carroll Jordan (68)


Oyuncu

James Carroll Jordan, 13 Ocak 1950 Okinawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Rich Man, Poor Man - Book II (1977), (2013) Kasabadaki Ölü (2013), (2009) High Plains Invaders (2009), (1987) Mike Hammer (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1950
Doğum Yeri: Okinawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: James C. Jordan | James Carol Jordan | James Carro
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 68 Dram Oyuncu 7.3 195

Kingsman: Altın Çember
2017 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 208,719
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 354

Kasabadaki Ölü
2013 63 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,647
2012 Dram Oyuncu 8.0 21,394
2009 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 1,248

Kara Yılan İnliyor
2006 56 Dram Çeşitli 7.0 57,353
2002 52 Dram Oyuncu 5.6 283
2001 51 Dram Oyuncu 6.0 151
2001 51 Animasyon Oyuncu 5.6 1,543

Düşman
2001 51 Aksiyon Oyuncu 3.8 459
2000 Macera Oyuncu 8.4 15,906
1988 38 Dram Oyuncu 5.8 322

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Oyuncu 5.2 857
1987 Aksiyon Oyuncu 6.9 777

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,258
1982 Dram Oyuncu 7.7 1,300

Tekerlekler
1978 28 Dram Oyuncu 6.8 83
1977 Dram Oyuncu 7.7 510

Sevgi Bağları
1974 Oyuncu 7.1 73
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,727
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018