Giriş Kayıt
James Carroll Jordan

James Carroll Jordan (68)


Oyuncu

James Carroll Jordan, 13 Ocak 1950 Okinawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Rich Man, Poor Man - Book II (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1950
Doğum Yeri: Okinawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: James C. Jordan | James Carol Jordan | James Carro
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 68 Dram Oyuncu    

Kingsman: Altın Çember
2017 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 202,885
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 270

Kasabadaki Ölü
2013 63 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,276
2012 Dram Oyuncu 8.0 20,569
2009 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 1,092

Kara Yılan İnliyor
2006 56 Dram Çeşitli 7.0 57,160
2002 52 Dram Oyuncu 5.7 260
2001 51 Dram Oyuncu 5.9 148
2001 51 Animasyon Oyuncu 5.6 1,392

Düşman
2001 51 Aksiyon Oyuncu 3.8 440
2000 Macera Oyuncu 8.4 13,741
1988 38 Dram Oyuncu 5.7 281

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Oyuncu 5.2 795
1987 Aksiyon Oyuncu    

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,116
1982 Dram Oyuncu    

Tekerlekler
1978 28 Dram Oyuncu 6.8 70
1977 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,433
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018