Giriş Kayıt
Toby Jones

Toby Jones (52)


Oyuncu

Toby Edward Heslewood Jones, 07 Eylül 1966 Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Wayward Pines (2015), Medyum (2012), W. (2008), Il racconto dei racconti - Tale of Tales (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Toby Edward Heslewood Jones
Doğum Tarihi: 07 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hammersmith, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
8.4 (14 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Animasyon Oyuncu 7.7 17,503

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 52 Aksiyon Oyuncu 6.3 138,372
2018 52 Suç Oyuncu    
2017 51 Dram Oyuncu 6.6 3,224

Kardan Adam
2017 51 Suç Oyuncu 5.1 41,398

Mutlu Son
2017 51 Dram Oyuncu 6.8 8,394

Sarışın Bomba
2017 51 Aksiyon Oyuncu 6.7 134,352
2017 51 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 12
2017 51 Aile Oyuncu 6.8 298
2016 50 Gerilim Oyuncu 5.7 395
2016 50 Biyografi Oyuncu 7.2 35,050
2016 Suç Oyuncu 7.4 58
2016 50 Korku Oyuncu 5.8 33,041

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 50 Macera Oyuncu 6.2 73,146
2016 50 Komedi Oyuncu 5.2 6,287
2016 Dram Oyuncu 5.8 648

Sonsuzluk Teorisi
2015 49 Biyografi Oyuncu 7.2 39,846
2015 Dram Oyuncu 6.8 496

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 49 Macera Oyuncu 6.5 235,415
2015 49 Oyuncu 6.5 56
2015 Dram Oyuncu 7.5 47,123
2015 49 Dram Oyuncu 6.4 22,271
2014 48 Dram Oyuncu 5.4 22,567
2014 48 Suç Oyuncu 4.8 2,350
2014 48 Dram Oyuncu 8.0 3,088

Muppets Aranıyor
2014 48 Macera Oyuncu 6.4 27,908

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 48 Aksiyon Oyuncu 7.8 615,662
2014 Komedi Oyuncu 8.6 7,125

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 47 Macera Oyuncu 7.5 558,023
2013 47 Dram Oyuncu 6.2 256
2013 Oyuncu 6.9 316

Medyum
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 53,830
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 971

Berberian Ses Stüdyosu
2012 46 Dram Oyuncu 6.2 11,598

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 252,278

Açlık Oyunları
2012 46 Macera Oyuncu 7.2 774,528

Köstebek
2011 45 Dram Oyuncu 7.1 169,270

Marilyn ile Bir Hafta
2011 45 Biyografi Oyuncu 7.0 77,701

TenTen'in Maceraları
2011 45 Animasyon Oyuncu 7.3 196,560

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 615,996
2011 Dram Oyuncu 7.0 3,120

Ayin
2011 45 Dram Oyuncu 6.0 83,261

Kafadar Prensler
2011 45 Macera Oyuncu 5.5 91,366

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Oyuncu 7.7 398,178
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2010 44 Dram Oyuncu 5.5 1,599
2010 44 Biyografi Oyuncu 6.6 3,668
2010 Biyografi Oyuncu 7.9 261

Kayıp Hazine
2009 43 Macera Oyuncu 5.4 7,092

Yaratılış
2009 43 Biyografi Oyuncu 6.7 11,916
2008 42 Dram Oyuncu 7.7 95,117
2008 42 Biyografi Oyuncu 6.3 43,478

Sihirli Şehir
2008 42 Macera Oyuncu 6.5 58,334
2008 42 Belgesel Oyuncu 7.2 629

Öldüren Sis
2007 41 Korku Oyuncu 7.2 252,042

Gece Bekçisi
2007 41 Biyografi Oyuncu 6.6 2,471
2007 41 Dram Oyuncu    
2007 41 Komedi Oyuncu 5.8 19,945

Gerçeğin Peşinde
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.1 15,159

Duvak
2006 40 Dram Oyuncu 7.5 84,008

Özgürlük Şarkısı
2006 40 Biyografi Oyuncu 7.5 22,321
2006 40 Komedi Oyuncu 6.7 73,913
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,493

Bayan Henderson Sunar
2005 39 Komedi Oyuncu 7.1 13,605

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 38 Dram Oyuncu 7.0 9,408

Düşler Ülkesi
2004 38 Biyografi Oyuncu 7.7 187,411

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 36 Macera Oyuncu 7.4 463,700
2000 34 Komedi Oyuncu 6.5 932
2000 34 Komedi Oyuncu 7.1 899

Jeanne D'arc
1999 33 Macera Oyuncu 6.4 59,967
1999 33 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.5 819

Kuzen Bette
1998 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,109

Sonsuza dek
1998 32 Komedi Oyuncu 7.0 63,104

Sefiller
1998 32 Suç Oyuncu 7.5 35,140
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,399

Çıplak
1993 27 Komedi Oyuncu 7.9 28,478
1992 26 Dram Oyuncu 7.2 11,633
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,363) Shameless (3,011) The First (2,707) Better Call Saul (2,387) Bodyguard (2,355) La Casa de Papel (1,565) The 100 (1,244) Take Two (1,106) The Big Bang Theory (1,101) Elementary (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018