Giriş Kayıt
Tim Jones

Tim Jones (51)


Müzisyen, Müzisyen

Tim Jones, 01 Ocak 1971 Mission Viejo, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Chuck (2007), Canlı Hedef (2010), Office Uprising (2018), Bobby Z (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1971
Doğum Yeri: Mission Viejo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy Jones
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Romantik Müzik 6.7 134
2022 51 Gerilim Müzik 4.9 103
2022 Romantik Müzik    
2021 50 Belgesel Müzik 8.4 87
2021 50 Aksiyon Müzik 3.4 4,027
2021 50 Korku Müzik 4.1 723
2021 50 Korku Müzik    
2021 50 Komedi Müzik    
2020 49 Komedi Müzik 3.6 1,070
2020 49 Suç Müzik 5.8 11,702
2019 48 Komedi Müzik 5.0 1,314
2018 47 Aksiyon Müzik 5.8 17,604
2018 47 Aksiyon Müzik 3.6 2,988
2017 46 Aksiyon Müzik 7.9 749,706

Lego Ninjago Filmi
2017 46 Animasyon Müzik 6.0 26,769
2016 45 Gerilim Müzik 4.1 1,380
2016 45 Korku Müzik 3.7 1,478
2014 43 Belgesel Müzik 8.0 115
2013 Dram Müzik 6.0 4,510

Tehlikeli Aslar 2
2010 39 Aksiyon Müzik 5.0 13,845

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 18,301
2007 Aksiyon Müzik 8.2 138,882

Bobby Z
2007 36 Aksiyon Müzik 5.8 14,873
2006 35 Dram Müzik 5.0 8,436
2006 35 Dram Müzik 4.2 120
2006 35 Suç Müzik 5.4 6,148
2005 Dram Müzik 4.5 4,830
2005 34 Macera Müzik 2.7 1,289

Vampirler: Geri Dönüş
2005 34 Aksiyon Müzik 3.6 1,864

Keskin Nişancı 3
2004 33 Aksiyon Müzik 5.2 4,262
2004 33 Macera Müzik 4.7 190
2004 33 Dram Müzik 4.5 399

Perili Ev
2003 32 Dram Müzik 4.4 662
2003 32 Aksiyon Müzik 5.1 4,578
2002 31 Komedi Müzik 5.4 480

Zaman Makinası
2002 31 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 125,485

İntikam Melekleri
2002 31 Aksiyon Müzik 4.1 371

Karanlık Dünya
2001 30 Suç Müzik 5.2 855
2001 30 Aksiyon Müzik 4.4 583
2001 30 Dram Müzik 3.4 1,319
2001 30 Korku Müzik 5.3 8,842
1996 25 Komedi Müzik 4.5 997
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022