Giriş Kayıt
Scott J. Jones

Scott J. Jones


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Scott J. Jones, yapımcı, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 3.1 215
2014 Aksiyon Yapımcı 2.9 752
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 387
2012 Belgesel Oyuncu 3.9 207
2011 Aksiyon Yapımcı 2.4 232
2011 Savaş Yapımcı 2.7 364

Billy Owens'ın Gizemli Maceraları
2008 Fantastik Senarist
Yapımcı
2.4 191
2006 Aksiyon Yapımcı 3.8 187
2005 Aksiyon Yapımcı 2.1 225
2003 Korku Yapımcı 6.0 2,629

Amerikan Sırları
1998 Suç Yapımcı 5.9 848
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018