Giriş Kayıt
Scott J. Jones

Scott J. Jones


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Scott J. Jones, yapımcı, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 3.1 240
2014 Aksiyon Yapımcı 2.9 757
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 387
2012 Belgesel Oyuncu 3.9 209
2011 Aksiyon Yapımcı 2.4 233
2011 Savaş Yapımcı 2.7 367

Billy Owens'ın Gizemli Maceraları
2008 Fantastik Senarist
Yapımcı
2.4 193
2006 Aksiyon Yapımcı 3.8 187
2005 Aksiyon Yapımcı 2.1 225
2003 Korku Yapımcı 6.0 2,662

Amerikan Sırları
1998 Suç Yapımcı 5.9 854
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019