Giriş Kayıt
Pascal Jones

Pascal Jones


Kameraman, Sanat Bölümü

Pascal Jones, kameraman, sanat bölümü.

(1997) Küçük Kasap (1997), (1987) Ölüler (1987), (1998) Beş Kızkardeş (1998), (1996) O Da Bir Ana! (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paschal Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Kameraman 6.6 688

Beş Kızkardeş
1998 Dram Kameraman 6.3 3,109

İşte Babam
1998 Romantik Kameraman 7.1 1,508
1998 Dram Kameraman 6.6 1,286

Küçük Kasap
1997 Komedi Kameraman 7.2 7,955

O Da Bir Ana!
1996 Dram Kameraman 7.4 2,139
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,336

Babam İçin
1993 Biyografi Kameraman 8.1 135,283

Uzak Ufuklar
1992 Macera Kameraman 6.6 53,301
1991 Animasyon Kameraman 6.0 7,002

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.6 29,084

Ölüler
1987 Dram Kameraman 7.4 5,572
1986 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 3,715
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018