Giriş Kayıt
Mark Jones

Mark Jones (75)


Oyuncu

Mark Jones, 09 Aralık 1889 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Haunted Spooks (1920), High and Dizzy (1920), (1923) Why Worry? (1923), (1919) Bumping Into Broadway (1919) gibi yapımlarla biliniyor.

Mark Jones, 14 Nisan 1965 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1889
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1939 50 Komedi Oyuncu 6.6 311
1923 34 Macera Oyuncu 7.4 1,417
1923 34 Komedi Oyuncu 5.8 357
1921 32 Komedi Oyuncu 6.9 671
1920 31 Komedi Oyuncu 7.0 914
1920 31 Komedi Oyuncu 7.0 881
1920 31 Komedi Oyuncu 6.7 1,046
1919 30 Komedi Oyuncu 7.0 929
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019