Giriş Kayıt
Kelly Jones

Kelly Jones


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt, Oyuncu

Kelly Jones, kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt, oyuncu.

Iceberg Slim: Portrait of a Pimp (2012), Sugar Town (1999), (1996) Freeway (1996), (1993) Walker, Texas Ranger (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dr. Kelly Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
5.5 259
2012 Belgesel Kameraman
Sesler
Görüntü Yönetmeni
6.8 557
2008 Korku Kameraman 5.0 379

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Kameraman 5.6 91,195
2006 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.1 116

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 82,567

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 409,911

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 198,526

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 85,203
2003 Komedi Kameraman 6.7 11,983
1999 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.1 746

Bir Yazarın Hayatı
1998 Biyografi Kameraman 6.3 6,530
1998 Aksiyon Kameraman 2.9 9,716
1997 Dram Kameraman 5.4 461
1997 Aksiyon Kameraman 7.9 8

Soğuk Kalpler
1997 Suç Kameraman 4.6 869
1997 Biyografi Kameraman 4.7 291

Amerikan Vampirleri
1997 Komedi Kameraman 2.5 455
1996 Komedi Kameraman 6.9 24,501
1996 Korku Kameraman 4.1 1,773
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 1,130
1996 Dram Kameraman 6.4 1,396

Geç Çiçek Açanlar
1996 Komedi Kameraman 6.1 399

Af Yok
1994 Aksiyon Kameraman 5.3 459
1993 Aksiyon Kameraman 5.5 13,602
1988 Dram Oyuncu 7.7 31
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019