Giriş Kayıt
Julian Jones

Julian Jones


Senarist

Julian Jones, senarist.

Merlin (2008), Atlantis (2013), Hex (2004), (1984) The Bill (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Senarist 8.3 411
2013 Macera Senarist 6.5 11,772
2008 Macera Senarist 7.9 82,493
2006 Komedi Senarist 8.3 453
2004 Korku Senarist
Çeşitli
7.0 5,002
1984 Suç Senarist 6.7 3,757
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022