Giriş Kayıt
John Pierce Jones

John Pierce Jones


Oyuncu, Senarist

John Pierce Jones, Anglesey, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

(2011) Özgürlük Yemini (2011), (2009) Lesbian Vampire Killers (2009), (2001) Lucky Break (2001), (1984) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Anglesey, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Pierce-Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.1 756

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,398
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 18,511
2001 Dram Oyuncu 6.4 9,623
2001 Komedi Oyuncu 6.2 1,948
1985 Gerilim Oyuncu    

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 170,127
1984 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,547
1979 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018