Giriş Kayıt
John Pierce Jones

John Pierce Jones


Oyuncu, Senarist

John Pierce Jones, Anglesey, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

(2011) Özgürlük Yemini (2011), (2009) Lesbian Vampire Killers (2009), (2001) Lucky Break (2001), (1984) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Anglesey, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Pierce-Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.1 1,075

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,591
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 18,609
2001 Dram Oyuncu 6.4 9,831
2001 Komedi Oyuncu 6.2 2,024
1985 Gerilim Oyuncu 8.6 12

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 171,012
1984 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,710
1979 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018