Giriş Kayıt
John Pierce Jones

John Pierce Jones


Oyuncu, Senarist

John Pierce Jones, Anglesey, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

(2011) Özgürlük Yemini (2011), (2009) Lesbian Vampire Killers (2009), (2001) Lucky Break (2001), (1984) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Anglesey, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Pierce-Jones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.1 1,258

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,967
2009 Aksiyon Oyuncu 5.1 18,723
2001 Dram Oyuncu 6.4 9,934
2001 Komedi Oyuncu 6.2 2,042
1985 Gerilim Oyuncu 8.6 12

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 172,549
1984 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,729
1979 Komedi Senarist    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019