Giriş Kayıt
Jerry Jones

Jerry Jones (76)


Oyuncu

Jerrel Wayne Jones, 13 Ekim 1942 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Hard Knocks (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jerrel Wayne Jones
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1942
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,711
2004 Komedi Oyuncu 8.5 152,461
2001 Oyuncu 8.5 1,336

Kazanma Hırsı
1999 57 Dram Çeşitli 6.9 106,818

Yeni Bir Başlangıç
1996 54 Komedi 7.3 223,280
1995 News Oyuncu 7.3 288
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 2,773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019