Giriş Kayıt
Adam Jones

Adam Jones (54)


Özel Efekt, Oyuncu, Makyaj

Adam Thomas Jones, 15 Ocak 1965 Libertyville, Illinois, ABD doğumlu Özel efekt, oyuncu, makyaj.

(1990) Makas Eller (1990), (1990) Kurtlarla Dans (1990), (1989) Hayalet Avcıları 2 (1989), (1990) Av 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam Thomas Jones
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1965
Doğum Yeri: Libertyville, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 30 Belgesel Oyuncu 7.7 512
1993 28 Macera Özel Efekt 8.1 772,318

Batman Dönüyor
1992 27 Aksiyon Özel Efekt 7.0 249,921

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 26 Aksiyon Özel Efekt 8.5 894,378

Av 2
1990 25 Aksiyon Özel Efekt 6.3 131,910

Makas Eller
1990 25 Dram Özel Efekt 7.9 410,884

Kurtlarla Dans
1990 25 Macera Özel Efekt 8.0 218,252

Şeytan Rüzgarı
1990 25 Korku Makyaj 5.1 1,481
1990 Korku Özel Efekt 7.5 1,259

Hayvan Mezarlığı
1989 24 Korku Özel Efekt 6.6 78,947

Hayalet Avcıları 2
1989 24 Komedi Özel Efekt 6.5 165,830

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 24 Fantastik Özel Efekt 5.1 36,168

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 23 Korku Özel Efekt 5.7 44,272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019