Giriş Kayıt
Sam Jones III

Sam Jones III (36)


Oyuncu

Samuel L. Jones III, 29 Nisan 1983 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

ZigZag (2002), All Light Will End (2018), (2001) Smallville (2001), (2010) Blue Mountain State (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samuel L. Jones III
Doğum Tarihi: 29 Nisan 1983
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Samuel L. Jones III
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Korku Oyuncu 4.3 933
2016 33 Aile Oyuncu 6.3 371

Blue Mountain State: Thadland'ın Yükselişi
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 13,838
2010 27 Dram Oyuncu 5.9 207
2010 Komedi Oyuncu 8.4 46,128

Zafere Doğru
2006 23 Biyografi Oyuncu 7.2 40,152

Cesurların Vatanı
2006 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 10,106
2006 Dram Oyuncu 6.8 363

ZigZag
2002 19 Dram Oyuncu 6.0 1,283
2001 Aile Oyuncu 7.3 409
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,436

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 73,509

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,521
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019