Giriş Kayıt
Lana Jokel

Lana Jokel


Editör

Lana Jokel, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Edie
2006 Biyografi 6.4 19,956
1973 Dram Editör 5.4 61
1972 Komedi Editör 5.9 1,577
1971 Dram Editör 5.2 40
1970 Dram Editör 4.7 170
1968 Komedi Editör 5.1 97
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019