Giriş Kayıt
Bob Johnston

Bob Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Bob Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı.

The Big Easy (1986), Şanslı (1995), Money for Nothing (1993), Avenging Force (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob W. Johnston | Robert W. Johnston | Robert John
Takma İsmi: LA Bob
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 78,059
2001 Komedi Yapımcı 6.2 605

Çifte Tehlike
1999 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 65,017

Bekarlığa Veda
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 7,520

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 207,490

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 29,267

Şanslı
1995 Dram 0 6.7 5,971
1993 Komedi 0 5.8 3,465
1991 Tarihi 0 7.5 804

Günahkâr
1988 Korku 0 4.9 1,257
1986 Suç 0 6.6 10,614
1986 Aksiyon 0 5.9 2,121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019