Giriş Kayıt
Kurt Johnstad

Kurt Johnstad


Kameraman, Senarist, Yapımcı

Kurt Johnstad, kameraman, senarist, yapımcı.

Delusion (1991), Mr. Destiny (1990), (1993) Parazit (1993), (1991) The Rapture (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kurt Olaf Johnstad
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Yapımcı 5.7 2,925
2017 Belgesel Yapımcı 7.7 6

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 134,749
2014 Dram Yapımcı 8.1 48

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Senarist 6.2 254,001

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Senarist 6.5 62,670

300 Spartalı
2006 Aksiyon Senarist 7.7 672,320

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 14,394
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198
1991 Dram Kameraman 6.4 4,132
1991 Suç Kameraman 6.3 533
1990 Fantastik Kameraman 6.3 10,506
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,397) The Sinner (2,164) La Casa de Papel (1,454) Castle Rock (1,437) Shameless (1,419) A Discovery of Witches (1,355) Bodyguard (1,323) Suits (1,315) The 100 (1,266) Fear the Walking Dead (999)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018