Giriş Kayıt
Wil Johnson

Wil Johnson (53)


Oyuncu

Wilbert Charles Johnson, 18 Nisan 1965 Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Daha İyi Bir Dünyada (2010), Waking the Dead (2000), Evet (2004), (2008) Adulthood (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilbert Charles Johnson
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1965
Doğum Yeri: Haringey, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wilbert Johnson | Will Johnson
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Dram Oyuncu 7.1 789
2016 Dram Oyuncu 7.7 5,730

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 89,161
2013 48 Gerilim Oyuncu 5.7 64
2013 48 Aksiyon Oyuncu    
2012 47 Oyuncu 3.7 309
2011 46 Komedi Oyuncu 5.4 4,093

Daha İyi Bir Dünyada
2010 45 Dram Oyuncu 7.6 36,265
2010 45 Gerilim Oyuncu 2.9 860
2008 43 Dram Oyuncu 6.7 11,109
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,410
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,816

Evet
2004 39 Dram Oyuncu 6.8 2,900
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,408
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 883
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,474
1996 Suç Oyuncu 8.5 4,869
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,460
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019