Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı.

Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 7,495
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,310
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 12,067

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,642
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 170
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,379

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,764
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,524
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 265
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.0 1,488
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 1,721
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 2,860
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 19,799
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 654

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 50,613

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,861
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019