Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı.

Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 7,132
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,277
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 11,891

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,339
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 151
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,244

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,642
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,448
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 1,374
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 2,780
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 19,447
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.3 598

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 49,535

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,575
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018