Giriş Kayıt
Wendell Johnson

Wendell Johnson


Yapım Tasarımcısı

Wendell Johnson, yapım tasarımcısı.

Whitney (2011), Kevin Can Wait (2016), Eski Eş (2011), The Game (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 7,303
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,289
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 12,005

Eski Eş
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 4,580
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 168
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 2,369

Bir Çift Kral
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,691
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 3,475
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 259
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.0 1,481
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 1,702
2000 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 2,814
2000 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 19,597
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 651

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Çeşitli 5.4 50,000

Cennette Aşk
1987 Komedi Çeşitli 6.5 2,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018