Giriş Kayıt
Russell Johnson

Russell Johnson (89)


Oyuncu

Russell David Johnson, 10 Kasım 1924 Ashley, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

1949 yılının Temmuz ayında Kay Cousins Johnson ile evlendi. 31 yılın ardından 1980 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1982 yılının Mayıs ayında Constance Dane ile evlendi. 32 yılın ardından 2014 yılının Ocak ayında boşandılar.

Attack of the Crab Monsters (1957), Gilligan's Island (1964), Gökten Gelen Canavar (1953), Kayıp Gezegen (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Russell Johnson, 16 Ocak 2014 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Russell David Johnson
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 2014
Doğum Yeri: Ashley, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Russell D. Johnson
Takma İsmi: The Professor
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 6.5 396

Anne
2013 Komedi 7.2 23,671
1996 72 Komedi Oyuncu 7.4 17,063
1987 63 Animasyon Oyuncu 7.2 427
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,094

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,758
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 205
1977 53 Biyografi Oyuncu 6.6 3,954
1977 Dram Oyuncu 7.6 541

Akbabanın Üç Günü
1975 51 Gizem Oyuncu 7.5 42,202
1975 Komedi Oyuncu 7.5 6,498
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,229
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,631
1965 Dram Oyuncu 7.6 761
1965 41 Biyografi Oyuncu 6.6 7,870

Kahraman Silahşör
1964 40 Western Oyuncu 6.3 1,502
1964 Komedi Oyuncu 7.4 11,117
1964 40 Western Oyuncu 6.4 737
1963 Aksiyon Oyuncu 8.1 358

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 60,189
1959 Macera Oyuncu 8.5 237
1959 Western Oyuncu 7.9 752
1959 Western Oyuncu 8.1 65
1959 Komedi Oyuncu 7.7 82
1958 34 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,039
1958 34 Western Oyuncu 6.1 138
1957 Western Oyuncu 7.6 2,082
1957 Western Oyuncu 8.0 437
1957 33 Korku Oyuncu 4.8 2,443
1957 Dram Oyuncu 7.7 59

Kayıp Gezegen
1955 31 Korku Oyuncu 5.9 7,984
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,364
1955 31 Western Oyuncu 6.3 349
1955 31 Komedi Oyuncu 6.3 904
1954 30 Kara Film Oyuncu 6.7 245
1954 30 Kara Film Oyuncu 6.8 767
1954 Macera Oyuncu 6.7 2,487

Kaplanların Pençesinde
1954 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,998

Yıldırım Yarışı
1954 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 263
1954 30 Western Oyuncu 5.8 658
1954 30 Western Oyuncu 7.0 817
1953 29 Western Oyuncu 6.3 839

Gökten Gelen Canavar
1953 29 Korku Oyuncu 6.6 7,371
1953 29 Western Oyuncu 5.5 185

Kurt Pınarı
1953 29 Western Oyuncu 6.9 527
1953 29 Western Oyuncu 6.4 394

Kanun ve Nizam
1953 29 Western Oyuncu 5.9 547

2 Kafadar Tokyo Batakhanelerinde
1952 28 Komedi Oyuncu 6.6 38
1952 28 Suç Oyuncu 6.8 740
1952 28 Suç Oyuncu 6.5 314
1952 Western Oyuncu 7.7 570
1952 28 Dram Oyuncu 7.0 3,496
1952 28 Suç Oyuncu 7.2 32
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019