Giriş Kayıt
Penny Johnson Jerald

Penny Johnson Jerald (57)


Oyuncu

Penny Johnson Jerald, 14 Mart 1961 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

The Orville (2017), The Larry Sanders Show (1992), (2001) 24 (2001), (2009) Castle (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1961
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Penny Johnson Jerald
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Komedi Oyuncu 7.5 6
2017 Macera Oyuncu 7.9 34,035
2015 54 Animasyon Oyuncu 7.1 3,718
2009 Komedi Oyuncu 8.2 129,626
2008 Dram Oyuncu    
2006 45 Dram Oyuncu    
2005 44 Dram Oyuncu 7.0 45,264

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 39,322
2003 42 Dram Oyuncu    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 101,571
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,303
2000 39 Gerilim Oyuncu    
1998 37 Komedi Oyuncu 4.9 4,605

Mutlak Güç
1997 36 Suç Oyuncu 6.7 44,568

Zaman Silahı
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.3 603

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,865

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 32 Biyografi Oyuncu 7.3 15,020
1993 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1993 32 Komedi Oyuncu 7.2 3,388

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 41,831
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,673
1990 Gizem Oyuncu 4.9 252

Tepenin Gözleri - 2.Bölüm
1984 23 Korku Oyuncu 3.7 4,344
1984 23 Komedi Oyuncu 5.9 3,694
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,567
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,804
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,349) Shameless (3,772) Bodyguard (2,210) Castle Rock (1,550) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,278) The First (1,177) La Casa de Papel (1,025) The 100 (986) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018