Giriş Kayıt
Mike Johnson

Mike Johnson (88)


Oyuncu

Mike Johnson, 27 Haziran 1877 doğumlu oyuncu.

Long Live the King (1933) yapımıyla biliniyor.

Mike Johnson, 01 Ocak 1966 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1877
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1966
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 72 Komedi Oyuncu 6.6 105
1948 71 Dram Oyuncu 6.0 169
1947 70 Gizem Oyuncu 7.2 850
1945 68 Dram Oyuncu 6.8 434
1943 66 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,153
1941 64 Dram Oyuncu 6.9 344
1940 63 Dram Oyuncu 6.7 323
1940 63 Dram Oyuncu 7.2 787
1939 62 Komedi Oyuncu 6.3 419
1938 61 Suç Oyuncu 7.3 200
1938 61 Dram Oyuncu 6.5 295

Genç Ve Masum
1937 60 Suç Oyuncu 7.0 7,614

Sabotaj
1936 59 Gizem Oyuncu 7.1 12,935
1933 56 Komedi Oyuncu 7.2 164
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019