Giriş Kayıt
Llou Johnson

Llou Johnson


Oyuncu

Llou Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 9,052
2013 Dram Oyuncu 6.0 86
2013 Macera Oyuncu 4.6 133

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,444

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 21,575

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.8 13,191
2003 Dram Oyuncu 7.1 3,057

Berber Dükkanı
2002 Komedi Oyuncu 6.3 27,464

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,336
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,680) Vikings (4,622) The Big Bang Theory (1,746) Black Mirror (1,450) The Flash (1,126) Outlander (1,120) The Blacklist (1,029) Peaky Blinders (998) La casa de papel (972) Friends (896)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019