Giriş Kayıt
Llou Johnson

Llou Johnson


Oyuncu

Llou Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 8,622
2013 Dram Oyuncu 6.0 78
2013 Macera Oyuncu 4.5 126

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,139

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 20,673

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.7 12,813
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Berber Dükkanı
2002 Komedi Oyuncu 6.3 26,945

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,134
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018