Giriş Kayıt
Llou Johnson

Llou Johnson


Oyuncu

Llou Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 8,791
2013 Dram Oyuncu 6.0 84
2013 Macera Oyuncu 4.5 131

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,365

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Oyuncu 6.0 21,428

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Oyuncu 5.8 12,984
2003 Dram Oyuncu 7.1 3,033

Berber Dükkanı
2002 Komedi Oyuncu 6.3 27,147

Okulda
1999 Dram Oyuncu 6.0 3,303
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018