Giriş Kayıt
Jesse V. Johnson

Jesse V. Johnson (51)


Dublör, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jesse V. Johnson, 29 Kasım 1971 Winchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, yönetmen, senarist, oyuncu.

Amatörler Gecesi (2016), Amnesiac (2014), The Frontier (2015), (2010) Alice Harikalar Diyarı'nda (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1971
Doğum Yeri: Winchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: J.E. Johnson | Jesse Johnson | Jessie Johnson | Je
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.94 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 51 Aksiyon Yapımcı 4.1 558
2022 51 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.3 117
2021 50 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.3 1,838
2020 49 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.6 245
2019 48 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.6 16,702
2019 48 Aksiyon Yönetmen 5.6 11,612
2019 48 Aksiyon Yönetmen 5.3 2,123
2018 47 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.8 7,912
2018 47 Aksiyon Yönetmen 6.2 10,811
2017 46 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.0 3,354

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı
2016 45 Aksiyon Oyuncu 3.1 549

İki Eli Kanda
2016 45 Suç Dublör 7.6 232,060
2016 45 Aksiyon 4.3 1,524

Amatörler Gecesi
2016 45 Komedi Dublör 5.1 5,771

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 44 Korku Dublör 4.6 28,556
2015 44 Kısa Metraj Dublör 6.7 227
2015 44 Suç Dublör 5.5 851
2014 43 Dram Dublör 4.3 3,825

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 43 Aksiyon Dublör 6.6 498,736
2013 42 Komedi Yönetmen Asistanı 4.1 923

Teslimat
2013 42 Aksiyon Yönetmen 4.9 4,230
2012 41 Biyografi Dublör 7.3 261,586

Usta
2012 41 Dram Dublör 7.1 175,748

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 41 Aksiyon Dublör 6.9 656,427

Para Aşkına
2012 41 Aksiyon Dublör 4.4 1,043

TenTen'in Maceraları
2011 40 Animasyon Dublör 7.3 232,203
2011 40 Aksiyon Dublör 7.0 848,842

Yeşil Yaban Arısı
2011 40 Aksiyon Dublör 5.8 161,199

Cadılar Zamanı
2011 40 Aksiyon Dublör 5.4 94,906

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 39 Macera Dublör 6.4 416,442
2009 38 Aksiyon Dublör 7.8 1,249,653

Kasap
2009 38 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 859

Yeşil Sokak Holiganları 2
2009 38 Suç Yönetmen 4.7 14,245
2009 38 Suç Senarist
Yönetmen
5.3 667

Beşinci Emir
2008 37 Aksiyon Yönetmen 4.5 1,289

On ölü Adam
2008 37 Aksiyon 3.4 674

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 36 Animasyon Dublör 6.3 169,129

Uzaylı Ajan
2007 36 Aksiyon Yönetmen 4.0 1,337
2007 36 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.6 1,760

Görevimiz Tehlike 3
2006 35 Aksiyon Dublör 6.9 358,136

Dünyalar Savaşı
2005 34 Macera Dublör 6.5 450,169
2005 34 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
Senarist
4.3 1,177

Düşman Ellerinde
2004 33 Dram Dublör 6.0 4,344

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 32 Aksiyon Dublör 6.3 401,088

Kutu
2003 32 Suç Dublör 4.9 469

Kor
2003 32 Aksiyon Dublör 5.5 101,611
2003 32 Dram Dublör 4.1 410
2002 31 Komedi Dublör
Oyuncu
3.3 25,631

Maymunlar Cehennemi
2001 30 Aksiyon Dublör 5.7 220,904
2000 29 Aksiyon Dublör 3.3 1,252

Charlie'nin Melekleri
2000 29 Aksiyon Dublör 5.6 188,322
2000 29 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 665

Galaksi Savaşçıları
1999 28 Macera Dublör 7.4 165,109

İnce Kırmızı Hat
1998 27 Dram Dublör 7.6 188,860

Şifre Merkür
1998 27 Aksiyon Dublör 6.1 74,862
1998 27 Aksiyon Dublör 5.4 9,422

Kumpas
1997 26 Aksiyon Dublör 5.6 6,120

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 26 Aksiyon Dublör 7.3 297,527
1997 26 Aksiyon Dublör 4.9 4,991

Çılgın Marslılar
1996 25 Komedi Dublör 6.4 229,320

Korsan
1995 24 Aksiyon Dublör 5.7 28,565

Esaretin Bedeli
1994 23 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 2,667,456

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Dublör 7.2 7,871

Gerçeğe Çağrı
1990 19 Aksiyon Dublör 7.5 332,379

Gecedölü
1990 19 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 24,033
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022