Giriş Kayıt
Jeffrey Paul Johnson

Jeffrey Paul Johnson


Sanat Bölümü, Oyuncu

Jeffrey Paul Johnson, sanat bölümü, oyuncu.

Bir Gecelik Aşk (1997), Breakin' All the Rules (2004), Pure Genius (2016), Sweet Valley High (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey Johnson | Jeff Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 35,849
2016 Dram Sanat Bölümü 7.1 4,362
2016 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,684
2013 Dram Sanat Bölümü 7.9 32,163

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 147,647

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 171,431
2010 Komedi Sanat Bölümü 8.2 27,833

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 59,641
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.4 8,795

Kızımı Kurtarın
2007 Suç Sanat Bölümü 7.7 231,323

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sanat Bölümü 7.4 212,295

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Sanat Bölümü 8.4 50,963

Rüya Kızlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 63,881

Başparmak
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 19,980
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 248
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 5,564

Tersyüz
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.7 163,925

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 182,386
2001 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,428

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 64,867

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.2 6,353

Aşk Silahı
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,571

Düetler
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 8,785

Ed TV
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 39,283

Aşk Ve Dans
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 5,406

Bir Gecelik Aşk
1997 Dram Sanat Bölümü 5.8 6,167

Yağmurcu
1997 Suç Sanat Bölümü 7.1 54,751
1996 Komedi Sanat Bölümü
Oyuncu
2.9 21,474
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.8 4,872
1995 Biyografi Sanat Bölümü
Oyuncu
5.9 1,285
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.9 1,431
1993 Komedi Oyuncu 5.8 3,472
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019