Giriş Kayıt
Darryle Johnson

Darryle Johnson


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Darryle Johnson, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Korkunç Bir Film (2000), Everybody Hates Chris (2005), Yakuza Kardeşliği (2000), 187 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Darryl Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Korku Kostüm Tasarımcısı 2.8 6,213
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.7 240
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 31,625
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.8 4,200

Yatakhanede Şenlik Var
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.6 7,351

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Kostüm Tasarımcısı 6.5 7,922

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 213,600

Yakuza Kardeşliği
2000 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 20,509
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 47
2000 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.3 639

Bekarlığa Veda
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,577

187
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 20,437

Sadece Justice
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 11,058

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 Biyografi Kostüm Bölümü 7.3 15,526

Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Kostüm Bölümü 7.8 110,840
1991 Dram Kostüm Bölümü 7.6 3,215
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019