Giriş Kayıt
Amanda Johnson

Amanda Johnson


Makyaj, Kostümcü

Amanda Johnson, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 12,346

Kirli Utanç
2004 Komedi Makyaj 5.1 11,358

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Makyaj 7.7 453,265
2002 Suç Kostüm Bölümü 9.3 231,074
2000 Komedi Makyaj 6.2 11,474
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,557) Shameless (4,104) Bodyguard (2,542) Castle Rock (2,201) Fear the Walking Dead (1,806) The First (1,679) Suits (1,343) La Casa de Papel (1,301) The 100 (1,233) Friends (885)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018