Giriş Kayıt
Gottfried John

Gottfried John (72)


Oyuncu

Gottfried John, 29 Ağustos 1942 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

In einem Jahr mit 13 Monden (1978), Canavar (1996), Institute Benjamenta, or This Dream People Call Human Life (1995), The PianoTuner of EarthQuakes (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gottfried John, 01 Eylül 2014 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1942
Ölüm Tarihi: 01 Eylül 2014
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 6.7 141
2015 Belgesel Oyuncu 6.6 168

Yakut Kırmızı
2013 71 Fantastik Oyuncu 6.2 6,349
2011 Belgesel Oyuncu 7.1 18
2010 68 Belgesel Oyuncu 7.4 591

Son Kahraman
2009 67 Biyografi Oyuncu 7.2 5,748
2009 67 Gerilim Oyuncu 4.9 162

Sel
2007 65 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,835
2006 64 Macera Oyuncu 5.4 278
2005 63 Dram Oyuncu 6.4 1,329
2003 61 Dram Oyuncu 6.5 1,197

Emanet
2003 61 Dram Oyuncu 6.4 635
2002 Biyografi Oyuncu 7.6 4,969

Yaşam Kanıtı
2000 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 52,598
2000 58 Dram Oyuncu 6.3 178

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 57 Macera Oyuncu 5.9 35,696
1999 57 Biyografi Oyuncu 6.7 512
1998 56 Komedi Oyuncu 6.6 1,128

Canavar
1996 54 Dram Oyuncu 7.0 2,176

James Bond: Altın Göz
1995 53 Aksiyon Oyuncu 7.2 220,524
1995 53 Dram Oyuncu 7.3 1,561
1993 51 Macera Oyuncu 7.1 1,173
1990 Suç Oyuncu 8.1 474
1985 43 Komedi Oyuncu 6.4 3,206
1985 43 Dram Oyuncu 3.3 620
1981 39 Dram Oyuncu 7.2 3,258
1981 Suç Oyuncu 6.5 572
1980 Dram Oyuncu 8.7 3,521

Maria Braun'un Evliliği
1979 37 Dram Oyuncu 7.9 10,711
1978 36 Dram Oyuncu 7.7 3,118
1978 36 Dram Oyuncu 6.9 3,030

Cinnet
1978 36 Dram Oyuncu 7.3 1,795
1977 35 Dram Oyuncu 7.2 580
1975 33 Dram Oyuncu 7.7 1,576

Yalan Dünya
1973 31 Suç Oyuncu 7.9 4,560
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019