Giriş Kayıt
Jaime Jiménez Pons

Jaime Jiménez Pons (82)


Oyuncu, Yapımcı

Jaime Jiménez Pons, 06 Ocak 1936 doğumlu oyuncu, yapımcı.

El papelerito (1951) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1936
Diğer Bir İsmi: niño Jaime Jimenez | Jaime Jiménez | Jaime J. Pons
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sanchez'in Çocukları
1978 42 Dram Oyuncu 7.2 510
1975 39 Dram Yapımcı 5.3 296
1948 12 Dram Oyuncu 7.8 420
1948 12 Komedi Oyuncu 7.1 54
1948 12 Dram Oyuncu 8.0 800
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018