Giriş Kayıt
Jazzer Jeyes

Jazzer Jeyes


Dublör, Oyuncu

Jazzer Jeyes, dublör, oyuncu.

Sol Ayağım (1989), (1986) Yaratığın Dönüşü (1986), (1983) 007 James Bond: Ahtapot (1983), (1995) İlk Şövalye (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jazzer Jayes | J. Jeyes | Jazza Jeyes | Jazz Jeyes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Dublör 7.3 49,149

İlk Şövalye
1995 Macera Dublör 5.9 63,634

Kray kardesler
1990 Biyografi Dublör 6.7 7,022
1990 Korku Oyuncu 6.2 916

Sol Ayağım
1989 Biyografi Dublör 7.9 61,359
1989 Aksiyon Oyuncu 7.6 314,345

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Dublör 5.7 7,869
1988 Aksiyon Dublör 7.3 93,453

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Dublör 8.4 604,393
1986 Fantastik Dublör 5.2 4,194

Düşmanım
1985 Aksiyon Oyuncu 6.9 40,392
1985 Aksiyon Dublör 5.9 12,814

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Dublör 6.3 80,651

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Dublör 6.6 87,165

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Dublör 6.8 84,232

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.8 10,792

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Dublör 7.1 89,900

Kartal Kondu
1976 Macera Dublör 6.9 17,300

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 Aksiyon Dublör 6.7 87,146

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Dublör 6.9 88,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019