Giriş Kayıt
Bjørn Jenseg

Bjørn Jenseg (75)


Oyuncu

Bjørn Jenseg, 28 Temmuz 1932 Sarpsborg, Norveç doğumlu oyuncu.

Bare skyer beveger stjernene (1998), (2006) Sorun Yaratan Adam (2006), (2003) Mutfak Hikayeleri (2003), (2003) Villmark (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Bjørn Jenseg, 04 Mart 2008 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1932
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2008
Doğum Yeri: Sarpsborg, Norveç
Diğer Bir İsmi: Bjørn E. Jenseg
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnızlık Çökünce
2007 75 Komedi Oyuncu 6.8 3,588

Sorun Yaratan Adam
2006 74 Komedi Oyuncu 7.4 15,080
2003 71 Macera Oyuncu 6.3 4,960

Mutfak Hikayeleri
2003 71 Komedi Oyuncu 7.3 7,636

Dina - Lanetli Kadın
2002 70 Dram Oyuncu 6.6 5,071
2000 68 Biyografi Oyuncu 6.4 372
1998 66 Dram Oyuncu 7.0 613
1998 66 Animasyon Oyuncu 5.9 575
1996 64 Macera Oyuncu 5.5 959
1995 63 Dram Oyuncu 4.6 914
1995 63 Dram Oyuncu 5.4 227
1994 62 Dram Oyuncu 6.6 618
1992 60 Dram Oyuncu 5.2 224
1990 58 Aile Oyuncu 4.9 74
1959 27 Dram Oyuncu 6.5 210
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019