Giriş Kayıt
Bjørn Jenseg

Bjørn Jenseg (75)


Oyuncu

Bjørn Jenseg, 28 Temmuz 1932 Sarpsborg, Norveç doğumlu oyuncu.

Bare skyer beveger stjernene (1998), (2006) Sorun Yaratan Adam (2006), (2003) Mutfak Hikayeleri (2003), (2003) Villmark (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Bjørn Jenseg, 04 Mart 2008 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1932
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2008
Doğum Yeri: Sarpsborg, Norveç
Diğer Bir İsmi: Bjørn E. Jenseg
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnızlık Çökünce
2007 75 Komedi Oyuncu 6.8 3,366

Sorun Yaratan Adam
2006 74 Komedi Oyuncu 7.4 13,517
2003 71 Macera Oyuncu 6.3 4,416

Mutfak Hikayeleri
2003 71 Komedi Oyuncu 7.4 7,085

Dina - Lanetli Kadın
2002 70 Dram Oyuncu 6.6 4,756
2000 68 Biyografi Oyuncu 6.4 342
1998 66 Dram Oyuncu 7.0 579
1998 66 Animasyon Oyuncu 5.8 467
1996 64 Macera Oyuncu 5.5 837
1995 63 Dram Oyuncu 4.5 843
1995 63 Dram Oyuncu 5.5 202
1994 62 Dram Oyuncu 6.6 586
1992 60 Dram Oyuncu 5.2 202
1990 58 Aile Oyuncu 4.9 64
1959 27 Dram Oyuncu 6.5 163
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018