Giriş Kayıt
Bjørn Jenseg

Bjørn Jenseg (75)


Oyuncu

Bjørn Jenseg, 28 Temmuz 1932 Sarpsborg, Norveç doğumlu oyuncu.

Bare skyer beveger stjernene (1998), (2006) Sorun Yaratan Adam (2006), (2003) Mutfak Hikayeleri (2003), (2003) Villmark (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Bjørn Jenseg, 04 Mart 2008 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1932
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2008
Doğum Yeri: Sarpsborg, Norveç
Diğer Bir İsmi: Bjørn E. Jenseg
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnızlık Çökünce
2007 75 Komedi Oyuncu 6.8 3,549

Sorun Yaratan Adam
2006 74 Komedi Oyuncu 7.4 14,914
2003 71 Macera Oyuncu 6.3 4,905

Mutfak Hikayeleri
2003 71 Komedi Oyuncu 7.3 7,561

Dina - Lanetli Kadın
2002 70 Dram Oyuncu 6.6 5,050
2000 68 Biyografi Oyuncu 6.4 366
1998 66 Dram Oyuncu 7.0 609
1998 66 Animasyon Oyuncu 5.9 548
1996 64 Macera Oyuncu 5.5 941
1995 63 Dram Oyuncu 4.5 907
1995 63 Dram Oyuncu 5.4 226
1994 62 Dram Oyuncu 6.6 617
1992 60 Dram Oyuncu 5.2 221
1990 58 Aile Oyuncu 4.9 74
1959 27 Dram Oyuncu 6.5 204
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018