Giriş Kayıt
Ken Jenkins

Ken Jenkins (78)


Oyuncu

Ken Jenkins, 28 Ağustos 1940 Dayton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

1970 yılının Ocak ayında Katharine Houghton ile evlendi. Joan Patchen ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Scrubs (2001), En Büyük Korku (2002), Air America (1990), Matewan (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1940
Doğum Yeri: Dayton, Ohio, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.71 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 11,593

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 49,655
2009 Komedi Oyuncu 7.0 38,493
2009 Komedi Oyuncu 5.7 1,531

Zamanı Durduranlar
2002 62 Macera Oyuncu 5.2 12,565

En Büyük Korku
2002 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 95,946

Tuhaf Bir Dostluk
2002 62 Dram Oyuncu 7.3 3,095
2002 62 Biyografi Oyuncu 6.5 1,171
2002 Suç Oyuncu 6.7 316
2001 Komedi Oyuncu 8.4 221,375

Benim Adım Sam
2001 61 Dram Oyuncu 7.6 134,575

Panama Terzisi
2001 61 Dram Oyuncu 6.2 26,184

Şanslı Sayılar
2000 60 Komedi Oyuncu 5.0 9,324

60 Saniye
2000 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 243,388
1999 59 Komedi Oyuncu 5.5 288

Sapık
1998 58 Korku Oyuncu 4.6 42,342
1998 58 Komedi Oyuncu 6.3 502

Son Adam
1996 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,652

Ateş Altında Cesaret
1996 56 Dram Oyuncu 6.6 46,211

Kaçaklar
1996 56 Aksiyon Oyuncu 5.3 7,864

Son Dans
1996 56 Dram Oyuncu 5.8 3,686

Kritik Karar
1996 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,110
1995 55 Dram Oyuncu 8.0 800
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 14,786
1994 54 Dram Oyuncu 6.1 392
1993 Dram Oyuncu 7.8 8,649
1992 52 Komedi Oyuncu 6.5 716
1991 51 Suç Oyuncu 7.3 493
1990 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 24,861
1990 50 Aksiyon Oyuncu 4.7 73

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 27,101
1990 Dram Oyuncu 7.1 2,448
1990 50 Dram Oyuncu 6.1 312

Işığın Bittiği Yer
1989 49 Macera Oyuncu 7.6 149,412
1989 Suç Oyuncu 7.1 107

Taşrada
1989 49 Komedi Oyuncu 5.9 2,536
1989 49 Dram Oyuncu 6.7 130

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,772
1987 47 Dram Oyuncu 7.9 6,449
1986 46 Komedi Oyuncu 5.8 66
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019