Giriş Kayıt
Ken Jenkins

Ken Jenkins (78)


Oyuncu

Ken Jenkins, 28 Ağustos 1940 Dayton, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Scrubs (2001), En Büyük Korku (2002), Air America (1990), Matewan (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1940
Doğum Yeri: Dayton, Ohio, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.71 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.4 7,923

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 45,322
2009 Komedi Oyuncu 7.0 38,071
2009 Komedi Oyuncu 5.8 1,297

Zamanı Durduranlar
2002 62 Macera Oyuncu 5.2 11,907

En Büyük Korku
2002 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 94,363

Tuhaf Bir Dostluk
2002 62 Dram Oyuncu 7.3 2,940
2002 62 Biyografi Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 8.4 217,808

Benim Adım Sam
2001 61 Dram Oyuncu 7.6 132,915

Panama Terzisi
2001 61 Dram Oyuncu 6.1 25,287

Şanslı Sayılar
2000 60 Komedi Oyuncu 5.0 8,630

60 Saniye
2000 60 Aksiyon Oyuncu 6.5 239,297
1999 59 Komedi Oyuncu    

Sapık
1998 58 Korku Oyuncu 4.6 41,309
1998 58 Komedi Oyuncu 6.4 475

Son Adam
1996 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 48,769

Ateş Altında Cesaret
1996 56 Dram Oyuncu 6.6 45,195

Kaçaklar
1996 56 Aksiyon Oyuncu 5.3 7,128

Son Dans
1996 56 Dram Oyuncu 5.8 3,359

Kritik Karar
1996 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,259
1995 55 Dram Oyuncu    
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 14,474
1994 54 Dram Oyuncu 6.2 302
1993 Dram Oyuncu 7.8 7,775
1992 52 Komedi Oyuncu 6.5 656
1991 51 Suç Oyuncu    
1990 50 Aksiyon Oyuncu 5.7 24,245
1990 50 Aksiyon Oyuncu 4.7 58

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 26,509
1990 Dram Oyuncu 7.1 2,281
1990 50 Dram Oyuncu    

Işığın Bittiği Yer
1989 49 Macera Oyuncu 7.6 146,943
1989 Suç Oyuncu 7.3 82

Taşrada
1989 49 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1989 49 Dram Oyuncu    

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,708
1987 47 Dram Oyuncu 7.9 5,966
1986 46 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018