Giriş Kayıt
Jerry B. Jenkins

Jerry B. Jenkins (69)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jerry Bruce Jenkins, 23 Eylül 1949 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Left Behind (2014), Left Behind II: Tribulation Force (2002), Left Behind: World at War (2005), Bir Gece Vakti (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jerry Bruce Jenkins
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1949
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 65 Aksiyon Senarist 3.1 31,068
2010 61 Dram Yapımcı 6.6 1,926

Bir Gece Vakti
2006 57 Dram Senarist
Yapımcı
6.3 640
2005 56 Aksiyon Senarist 4.8 2,872
2002 53 Dram Senarist 5.2 3,057
2001 52 Aksiyon Senarist    
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 347
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,183) Shameless (4,009) Castle Rock (2,947) Bodyguard (2,686) The First (1,861) La Casa de Papel (1,492) Fear the Walking Dead (1,445) The 100 (1,307) A Discovery of Witches (1,085) Friends (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018