Giriş Kayıt
Jerry B. Jenkins

Jerry B. Jenkins (69)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jerry Bruce Jenkins, 23 Eylül 1949 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Left Behind (2014), Left Behind (2001), Left Behind II: Tribulation Force (2002), Left Behind: World at War (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jerry Bruce Jenkins
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1949
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 65 Aksiyon Senarist 3.1 32,834
2010 61 Dram Yapımcı 6.6 2,279

Bir Gece Vakti
2006 57 Dram Senarist
Yapımcı
6.2 701
2005 56 Aksiyon Senarist 4.7 3,306
2002 53 Dram Senarist 5.2 3,433
2001 52 Aksiyon Senarist 4.6 8,456
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 362
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019