Giriş Kayıt
Dal Jenkins

Dal Jenkins


Oyuncu

Dal Jenkins, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dostum Silâhımdır
1967 Romantik Oyuncu 7.2 3,666

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,849
1966 Western Oyuncu 7.0 6,537
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,379

Harp İlahı
1965 Dram Oyuncu 6.9 2,642
1965 Komedi Oyuncu 5.2 245
1965 Biyografi Oyuncu 6.6 7,783
1965 Western Oyuncu 6.1 117

Kahraman Silahşör
1964 Western Oyuncu 6.3 1,485
Dizi Altyazıları
True Detective (6,965) Vikings (3,517) Shameless (2,988) Gotham (2,316) Shooter (1,980) The Umbrella Academy (1,840) Inside No. 9 (1,703) Doom Patrol (1,468) Star Trek: Discovery (1,387) The Big Bang Theory (1,220)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019